Werkwijze

Het ontwikkelen van maatwerk vergt een bepaalde inzet en werkwijze van leverancier en klant. Om een programma te maken waar u helemaal tevreden over bent, is het noodzakelijk intensief samen te werken tijdens het hele traject van analyse, creatieve ontwikkeling tot aan de aflevering.

Daarom staat een prettige onderlinge verhouding en samenwerking bij ons op de eerste plaats.

We starten met een intake-gesprek. Dit gesprek is bedoeld om een globaal overzicht te krijgen van uw wensen m.b.t de Access applicatie. U kunt documenten aanleveren en uw huidige werkwijze laten zien. Na dit gesprek is een inschatting van het project meestal goed mogelijk.

Daarna ontvangt u van Equinox Software een offerte of een opdrachtsbevesting (i.g.v. nacalculatie). Zodra dit document getekend is gaan we voor u aan de slag.

Stappen

  • Ontwerpen databasemodel
  • Ontwikkelen menu’s en invoerschermen
  • Bedrijfslogica programmeren achter de invoerschermen
  • Ontwikkelen rapportage’s
  • Ontwikkelen diverse koppelingen

De applicatie komt tot stand middels prototyping. Gedurende het ontwikkelproces krijgt u regelmatig tussentijdse versies van de software  te zien. We horen en verwerken graag uw feedback. In de creatieve fase,  waar de functionaliteiten bedacht worden, is het vaak handig om zo snel mogelijk de menu’s en invoerschermen te zien. U krijgt daardoor al snel een idee waar het programma naar toe gaat. Daardoor zal het eindproduct beter aansluiten op uw wensen.

Communicatie

Om u snel van dienst te zijn, maken we gebruik van remote-desktop tool als Teamviewer of Quick Assist. Leer meer over online hulp.

Tijdens het ontwikkelproces kunt u op deze wijze meekijken in de keuken, en mee beslissen over de werking en vormgeving van het programma.

Huisstijl

De applicatie kan tevens in uw eigen huisstijl ontworpen worden. U levert dan logo’s aan en door welke kleuren, fonts etc. gebruikt moeten worden. Ook de lay-out van bijvoorbeeld uw facturen kan volledig nagemaakt worden in Access.

Locatie

De applicatie wordt geheel in Nederland uitgevoerd. In principe worden de werkzaamheden niet uitbesteed. Alleen als de opdracht te groot is, of er geen ruimte is in de planning, werken we samen met een collega bedrijf uit de regio.

Eigenaar

De applicatie is volledig uw eigendom. U ontvangt alle broncode en gebruikte afbeeldingen. De applicatie mag door u doorverkocht worden.

Lees meer over het ontwikkelen van een Access programma op maat.

Ontwerpen Access programma

Ontwerpen Access

 

 

 

 

 

Wij hanteren op fenit_voorwaarden